2023

Installation i skoven

Doodle live maleri

Odd days

koncert kl.15

Legekoncert med tigertræning

Doodle livemaleri Vi gør det igen i år - laver et fælles kunstværk. Kom og udfordre dine kunstneriske evner på et fælles doodlemaleri. Både børn og voksne er velkomne.

Installation i skoven Igen i år har vi en installation i skoven, og her finder du historier og refleksioner om huse og vand.

Legekonceret med tigertræning Tigertræning legekoncert, her ledsages legene af levende, svingende musik og sange, der er skrevet specielt til hver leg. link Fra 11.30-12.30

Graffiti workshop Vi får besøg af kunstner OJ Graff, der vil hjælpe jer med at lave svedige bogstaver og andet fantasien kan frembringe. I kan læse mere om Olivers workshops på hans Facebook side: OJ Graff Der er begrænset antal pladser, så send en mail til gaamedilunden@gmail.com, hvis I vil være sikre på plads. I kan vælge at tilmelde jer 1. Workshop fra 13-13.45 eller 2. workshop 14-14.45. Bemærk fra 3.klasse og op.

Danseworkshop i alderen 10+ år (3.klasse - 9.klasse)!

Har du altid drømt om at imponere på dansegulvet med dine egne unikke moves? Så er du inviteret til en spændende danseworkshop, hvor du vil lære de populære dansetrin og serier, som du kender fra YouTube og TikTok! Workshoppen er for alle, uanset niveau og baggrund. Så uanset om du er nybegynder eller erfaren danser, er du velkommen! Vores workshop er en fantastisk mulighed for at dyrke din passion for dans, møde andre danseglade børn og have det sjovt sammen. Det er en chance for at udvikle dig som danser og få en uforglemmelig oplevelse, der vil følge dig på dansegulvet i fremtiden. Tid: 12:30-13:30  Instruktør: Julie Dyring

Tilmelding: gaamedilunden@gmail.com

DJ Don Stener gæster os endnu engang i mindelunden og efter succesen i 2021 kan vi næsten ikke vente til vi igen skal bevæge os til den groovy lyd!

Odd days er en musikalsk sammensætning af 4 udtryksfulde gutter fra Køge Gymnasium. Musikken skaber et univers for sig selv, der med sin indie-præget alternative rock stil uforudsigeligører bandets agenda. lytteren inddrages i et lydbillede bestående af alt fra ballade-svingende pop melodier til frugtbare guitarsoli. Den musikalske diversitet fikserer både jazz progressioner, bossa rytmer og sprøde guitar riffs til den alternative genre. Lyrikken indrammer og italesætter store emner igennem et metaforisk sprog, der tvinger lytteren i abstrakt refleksion. Odd days har igennem de sidste 2 år spillet på diverse små festivaler, B&W Haslev, og optrådt som kongelige hofleverandører. Glæd jer til at høre dem spille live til gå med i lunden 2023 kl. 15!

Street food Glæd jer, der bliver mulighed for at købe mums thaimad fra bangkokhaslev til årets hyggeligste havefest Bangkok take away.

SALGSVOGN I vores salgsvogn finder du bl.a kolde sodavand, øl, vin, kaffe, the, müslibar, popcorn og is.

Vi tager imod Mobilepay og kontant betaling.

Vaffelbod Følg duften. Lækre friskbagte vafler m. syltetøj eller flormelis til 20 kr.